Tuesday, 19 May 2015

Review: Vitamin C Rosehip, supplement terbaik untuk kulit cantik dan putih!

Orang kata vitamin ni magic. No wonder bila dah cuba, kulit terus jadi cantik. Serious! Kalau dulu siap nangis2 tengok cermin. Muka teruk sgt. Dah la makin lama makin hitam. Hari2 duk tengok testimoni vitamin ni sampai nekad nak cuba. Sebab masa tu mmg dah penat cuba macam2 produk skincare, collagen termasuk aurawhite & sebagainya. Macam tak nampak kesan je . Tp bila cuba vitamin ni, dalam 3 hari macam tu dah mula nampak perubahan. Kalau korang cuba baru korang paham apa yg saya maksudkan perubahan mcm mana tu. Mmg tak sama lah macam vitamin c yg lain sbb ni kesan mmg cepat & ketara. 2 minggu je. Yg penting selamat .


[ BERATUS TESTIMONI DI INSTAGRAM: sheera.aya ]


TAK SANGKA JADI MACAM NI. Dulu memang dah give up cuba macam2 produk untuk dapat kulit yg licin & cerah. Malu sangat bila nak jumpa orang. Nasib baiklah tergerak hati nak cuba Vitamin C Rosehip sheera jual. Lepas dah cuba 3 botol je, sy suka sangat sangat sangat dengan vitamin ni. Memang ketara perbezaannya. Sekarang keluar pun dah tak payah pakai make up. Jimat masa, jimat duit. 










Magicnya vitamin ni. Sebab vitamin ni bukan vitamin c biasa. Vitamin ni ialah Vitamin C Rosehip dari USA. Halal dan 100% natural ingredients. Doktor pun recommend makan vitamin ni untuk kesihatan badan. Jadi makan tanpa ragu-ragu. Yang pastinya tiada kesan sampingan!

Masih tak tergerak hati nak cuba? Apa kata tengok beratus lagi testimoni customer sheera yg lain. Confirm terus teruja tau. Jom visit ig (sheera.aya) . Kalau tengok kat ig tu, sehari beratus botol terjual. Ramai yg repeat order katanya.

Untuk order/pertanyaan, sila Whatsapp: +6019-3622941 (sheera)

Ni sy bg terus harga vitamin ni, senang awk nak budget. Harga student2 je. Guarantee mmg berbaloi sgt sbb sendiri dah cuba. Lagipun ramai customer sheera tu mmg bukan calang2 orang. Nurse, doktor perubatan & pegawai2.

Harga biasa:
RM60/botol 


Harga PROMOSI;
1 botol RM50 (exc pos)
2 botol RM90 (exc pos)
3 botol RM130 FREE POS SM 
4 botol RM160 FREE POS SM

* postage 1-2 botol: RM6(SM), RM9(SS)
* postage 3 botol ke atas SS: RM3

** harga promosi jadi harga tetap untuk return customer


Cara penggunaan:
2 tablet/hari
>1 tablet sebelum sarapan
>1 tablet sebelum tidur

Banyakkan minum air masak untuk kesan optimum.


Apa yang boleh anda dapat dari Vitamin C Rosehip:

1) Mencerahkan kulit wajah termasuk badan

2) Mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat

3) Menghilangkan jeragat

4) Memudarkan parut baru & lama akibat jerawat dan luka

5) Mengurangkan muka yg berminyak

6) Memulihkan struktur kulit muka yg berlubang akibat jerawat dan luka

7) Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka

8) Merawat kulit kering dan bersisik

9) Merawat tapak kaki yang pecah

10) Mengurangkan masalah keputihan wanita

11) Mengurangkan resdung & alahan seafood

12) Mempercepatkan penyerapan nutrient dalam badan

13) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi


Vit C Rosehip hebat sangat kerana:


> Mengandungi 1000mg Vitamin C + 500mg Rosehip extract 

> 100% bahan semula jadi tanpa kesan sampingan

> Tidak perlu berpantang

> Kesan ketara hanya dalam 2-4 minggu sahaja 

> Kesan seawal 2-7 hari

> GMP certified & halal


I cuma share sbb nak korang jadi cantik jugak. mana tahu ok dan berkesan kat korang? Sebab dah beratus testimoni. Nak try atau tidak, terpulang. Ok bye2. :)



Saturday, 1 March 2014

High Waist Panty @ Panty Kempiskan Perut MURAH!


Hey girls. Since this entry just for girl only, so No men allowed. Sebab segan la aya nak share pasal panties. Tadi aya ada terjumpa sejenis panties called "HighWaist Panties". Korang pernah try tak pakai panties ni? Jangan terkejut kalau aya bagitahu yg panties ni sangat hot selling! Buyer yg dah beli, mesti nak beli lagi. Means diorang sangat puas hati la. Mungkin kalau korang dah cuba panties ni, korang akan buang semua panties korang yg lama tu. Hee.

panty, kempiskan, perut, murah, high, waist, panty, normal, super

High Waist Panties

Price : RM8. 

Postage fee: Flat RM6 (SM), RM9 (SS) . 

Available colour : Beige, Violet, Red Burgundy, Red, Salmon, Pink, Black, Rose, Pink-purple, Purple

Note : 

♥ free size, fit from S-XL. Can fit to person with hip circumference 32 inch to 38 inch.

♥ for hygienic purpose, this panties cannot be returnable once sold.
Apa yg specialnya panties ni? 
1. Elak nampak perut yg buncit kalau korang pakai baju yg agak ketat di bahagian perut sebab getah di bahagian pinggang tu tinggi. * dapat cover perut bagi slim. Kalau pakai hari-hari, for sure perut akan slim melim macam muda2 dulu.

2. Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang. Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti. Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.

3. Kain jenis boleh stretch, so dia akan ikut ukuran pinggul. :)
Kalau nak order/ berminat, korang boleh sms/whatsappp 019-3616074 (siti)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.