Tuesday, 19 May 2015

Review: Vitamin C Rosehip, supplement terbaik untuk kulit cantik dan putih!

Orang kata vitamin ni magic. No wonder bila dah cuba, kulit terus jadi cantik. Serious! Kalau dulu siap nangis2 tengok cermin. Muka teruk sgt. Dah la makin lama makin hitam. Hari2 duk tengok testimoni vitamin ni sampai nekad nak cuba. Sebab masa tu mmg dah penat cuba macam2 produk skincare, collagen termasuk aurawhite & sebagainya. Macam tak nampak kesan je . Tp bila cuba vitamin ni, dalam 3 hari macam tu dah mula nampak perubahan. Kalau korang cuba baru korang paham apa yg saya maksudkan perubahan mcm mana tu. Mmg tak sama lah macam vitamin c yg lain sbb ni kesan mmg cepat & ketara. 2 minggu je. Yg penting selamat .


[ BERATUS TESTIMONI DI INSTAGRAM: sheera.aya ]


TAK SANGKA JADI MACAM NI. Dulu memang dah give up cuba macam2 produk untuk dapat kulit yg licin & cerah. Malu sangat bila nak jumpa orang. Nasib baiklah tergerak hati nak cuba Vitamin C Rosehip sheera jual. Lepas dah cuba 3 botol je, sy suka sangat sangat sangat dengan vitamin ni. Memang ketara perbezaannya. Sekarang keluar pun dah tak payah pakai make up. Jimat masa, jimat duit. 










Magicnya vitamin ni. Sebab vitamin ni bukan vitamin c biasa. Vitamin ni ialah Vitamin C Rosehip dari USA. Halal dan 100% natural ingredients. Doktor pun recommend makan vitamin ni untuk kesihatan badan. Jadi makan tanpa ragu-ragu. Yang pastinya tiada kesan sampingan!

Masih tak tergerak hati nak cuba? Apa kata tengok beratus lagi testimoni customer sheera yg lain. Confirm terus teruja tau. Jom visit ig (sheera.aya) . Kalau tengok kat ig tu, sehari beratus botol terjual. Ramai yg repeat order katanya.

Untuk order/pertanyaan, sila Whatsapp: +6019-3622941 (sheera)

Ni sy bg terus harga vitamin ni, senang awk nak budget. Harga student2 je. Guarantee mmg berbaloi sgt sbb sendiri dah cuba. Lagipun ramai customer sheera tu mmg bukan calang2 orang. Nurse, doktor perubatan & pegawai2.

Harga biasa:
RM60/botol 


Harga PROMOSI;
1 botol RM50 (exc pos)
2 botol RM90 (exc pos)
3 botol RM130 FREE POS SM 
4 botol RM160 FREE POS SM

* postage 1-2 botol: RM6(SM), RM9(SS)
* postage 3 botol ke atas SS: RM3

** harga promosi jadi harga tetap untuk return customer


Cara penggunaan:
2 tablet/hari
>1 tablet sebelum sarapan
>1 tablet sebelum tidur

Banyakkan minum air masak untuk kesan optimum.


Apa yang boleh anda dapat dari Vitamin C Rosehip:

1) Mencerahkan kulit wajah termasuk badan

2) Mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat

3) Menghilangkan jeragat

4) Memudarkan parut baru & lama akibat jerawat dan luka

5) Mengurangkan muka yg berminyak

6) Memulihkan struktur kulit muka yg berlubang akibat jerawat dan luka

7) Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka

8) Merawat kulit kering dan bersisik

9) Merawat tapak kaki yang pecah

10) Mengurangkan masalah keputihan wanita

11) Mengurangkan resdung & alahan seafood

12) Mempercepatkan penyerapan nutrient dalam badan

13) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi


Vit C Rosehip hebat sangat kerana:


> Mengandungi 1000mg Vitamin C + 500mg Rosehip extract 

> 100% bahan semula jadi tanpa kesan sampingan

> Tidak perlu berpantang

> Kesan ketara hanya dalam 2-4 minggu sahaja 

> Kesan seawal 2-7 hari

> GMP certified & halal


I cuma share sbb nak korang jadi cantik jugak. mana tahu ok dan berkesan kat korang? Sebab dah beratus testimoni. Nak try atau tidak, terpulang. Ok bye2. :)



0 comments:

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.