Saturday, 1 March 2014

High Waist Panty @ Panty Kempiskan Perut MURAH!


Hey girls. Since this entry just for girl only, so No men allowed. Sebab segan la aya nak share pasal panties. Tadi aya ada terjumpa sejenis panties called "HighWaist Panties". Korang pernah try tak pakai panties ni? Jangan terkejut kalau aya bagitahu yg panties ni sangat hot selling! Buyer yg dah beli, mesti nak beli lagi. Means diorang sangat puas hati la. Mungkin kalau korang dah cuba panties ni, korang akan buang semua panties korang yg lama tu. Hee.

panty, kempiskan, perut, murah, high, waist, panty, normal, super

High Waist Panties

Price : RM8. 

Postage fee: Flat RM6 (SM), RM9 (SS) . 

Available colour : Beige, Violet, Red Burgundy, Red, Salmon, Pink, Black, Rose, Pink-purple, Purple

Note : 

♥ free size, fit from S-XL. Can fit to person with hip circumference 32 inch to 38 inch.

♥ for hygienic purpose, this panties cannot be returnable once sold.
Apa yg specialnya panties ni? 
1. Elak nampak perut yg buncit kalau korang pakai baju yg agak ketat di bahagian perut sebab getah di bahagian pinggang tu tinggi. * dapat cover perut bagi slim. Kalau pakai hari-hari, for sure perut akan slim melim macam muda2 dulu.

2. Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang. Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti. Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.

3. Kain jenis boleh stretch, so dia akan ikut ukuran pinggul. :)
Kalau nak order/ berminat, korang boleh sms/whatsappp 019-3616074 (siti)

3 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

menarik amat nih,,, kalau la dah ada fulus,, hehe

Cik Anggur said...

follow balik http://cikanggur10.blogspot.com

Noraihan Qusyairi said...

Menarik nye. rehan suka high waist ni sebab selesa sgt lelemak tak bergoyang masa jalan. Haha.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.