Thursday, 14 February 2013

Review Nano White Infinity: Refining Astringent Mist

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

Hai korang. Dah berapa lama tah aya tak update blog. Sekarang tengah busy sikit dengan preparation for SPP Interview. Doakan aya berjaya ye. Lepas ni ramai la yg akan panggil aya, Cikgu Sheera. :)

Entry ni khusus untuk sesiapa yg ingin tahu pasal Nano White Infinity especially their toner. Since this product is quite new, so tak banyak review pasal Nano White Infinity. Di sini, aya kongsi serba sedikit pengalaman aya menggunakan toner produk ni ye.

toner, nano, white, infinity, astrigent, mist, review, bagus,
Price: RM25.90
Actually, this toner has 2 in 1 function. You all can use it as toner (use after washed your face with cleanser) or you can use as a face mist (after applying your make up) or anytime. Yes, you can apply it anytime you wanted to. The best thing about this toner is their fragrance. Like a perfume.I really love it. Rasa nak sembur banyak2 kat muka biar wangi sikit muka I. Hee. Then, the good thing is it does not cause any breakout to my sensitive skin. Actually, I just started using it about 2 weeks ago, so aya belum notice amaze effect on my skin. That is all from me, I will update this entry if I have some more review about this toner. XOXO.

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

7 comments:

Farra Atiqah said...

nano white ni memang bagus ^-^ hari tuw bru je beli pncuci muka.mmg tiptop

Dunia Wilma said...

Good luck Aya ^_^
Mesti best Nano White Infinity nie kan...

seharum kasturi said...

mcm nak try jer ...

Sheera Aya said...

best. tp pencuci muka dia agak pelik bau dia. bau toner dia okay. btw, moisturiser dia lagi best. bila free, aya buat review pasal moisturiser nano white infinity pulak. hee

Nurul Nad said...

kak aya.. face mist ni, brape ml eh? :D andddd tau x face mist yg bagus2 slain nanowhite?

Sheera Aya said...

@Nurul Nad yg ni RM25, tp rasanya ada org pnah beli RM20 je. Kak aya tak sure mana yg bagus, tp ramai pakai face mist body shop :)

Anonymous said...

nanowhite infinty suci ke sbb kandungan dia ada alcohol

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.