Monday, 18 February 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

Click banner to join. Due: 12 Mac 2013
Di tag: My Top Looks

21 comments:

Noor said...

hai..thx sudi join! Noor dah follow blog nih dan senarai peserta dah update.jmput singgah & follow blog kwn2 yang lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

Iyraa Cariyno said...

singgah dari segmen yg sama :) done follow,follow back ok :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Anis Zainudin said...

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Choi•Minhoヅ™ said...

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

dah lame follow blog akak cuns ni. hehe

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

::MaEstrO aMaD:: said...

eh..seriusly nape kalo komen kt sini rasa tersesat?HAHA. sbb mcm kite sorang je jejaka.eceyy!

lupa nak folo aritu. peace yo sheera.

Sxin said...

salam , done follow :) jom ke rumah saya ?

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nyue said...

follower 733 blog ni

dr segmen : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cikgu Norazimah said...

cikgu azie follow sini..jgn ler segan2 follow cikgu azie

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/malaysian-invasion-weweeet.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

da bagi detail???
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/tahniah-kepada-para-pemenang-limited.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

jaakechik said...

selamat bersegmen ya...gud luck!

Iqbal Rosly said...

done following you!! jemput datang ke teratakku !!
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

eCha said...

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah dan kalau sudi follow balik :)

http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Atin Tory said...

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

! Khazanatul Sirra' ! said...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
akk datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~

AyuInsYiraH said...

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #748..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.