Thursday, 14 February 2013

Terima Sampul Surat Misteri pada 14 Feb

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

Hai korang. Dua entry sekali aya update malam ni. Sebab banyak sangat perkara best yg berlaku lately ni. Kali ni entry aya more personal view, so up to you nak baca atau nak meluat. Hiihi. 

Nak cerita sikit ni, tengah hari tadi dok tengah syok tengok Asia Next Top Model, mama jerit2 kat luar cakap ada bungkusan untuk aya dari Pos Laju. Actually, aya dah tahu yg aya akan dapat parcel, so tak la terperanjat sangat. Tetapi yg aya pelik, kenapa ada dua parcel untuk aya, satu bungkusan besar, satu lagi sampul surat. Tang sampul surat tu yg pelik. 
Aya pun buka la sampul surat tu dan nampak ada sehelai kertas. Nampak je apa yg tertulis kat kertas tu, terus aya menjerit keriangan. Tak sangka permintaan aya yg keanak-anakan menjadi kenyataan.

Al kisahnya, aya selalu la cerita kat bf aya pasal aya suka sangat tengok drama Setia Hujung Nyawa kat TV3. Kebetulan bf aya n tengah praktikal kat Media Prima, so dapat la dia jumpa dengan artis drama tu. Aya pun saje-saje la cakap aya nak signature diorang siap tulis special to Aya, tapi bf cakap mana boleh dia buat camtu sebab dia kena cool je depan artis, tak boleh gedik2 nak mintak macam-macam. Kes ego lettew.
Tup tup, dalam diam-diam bf aya penuhi permintaan aya. Dia memang seorang yg penuh dengan surprise. ^_^


Thank you very much to you, Hairillah@Blanc. Thanks too to Nelydia Senrose & Talha Harith. Love you all.

p/s kebetulan je sampul surat ni sampai pada 14 Feb, takde niat pun nak celebrate Valentines Day :)

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

14 comments:

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya dapat signature dari Nelydia & Talha ^_^

Farah Farhana said...

wahhh!! untungnya akak!! nelydia!! x)

Sheera Aya said...

hihi. aya pun happy sgt dpt signature dari diorang. :D

Hanna Nabiella said...

wahh best nye..tringin nak jumpe nelydia! dah la comel..huhu :D

Sheera Aya said...

@Hanna Nabiella kan.dia mmg comel. tp bila aya tnye bf aya antara aya dengan nelydia siapa lg comel, dia tak berani nk jwb. hihi. tp dia ckp nelydia tak segemuk dlm cerita tu. kurus and sexy.

roslita thalib said...

untungnya kamu.. bukan senang tu nak dapat :) best2.

eymasu said...

wah bestnye dpt bf cm 2..hehe..nak jgak sign dari dorang..hmm..jelesnye..(^_^)

Nadia Johari said...

bgusla bf aya...wah signature tu..leh frame..hehe

♥WanieyZuki♥ said...

heheheh.. ingatkan peminat misteri yang hantar surat, rupanya tak :B

Sheera Aya said...

hehe. dah tua tua ni takdenye peminat misteri. :P

Tashyra Sha said...

oh mai. best lah dapat signature diorang. baik betul bf akak :) hihi

Sheera Aya said...

@Tashyra Sha hihi. nanti awak pun ada bf sweet camtu jugak :D

Siti Faizah Raini said...

bestnya...so sweet^-^

Iyraa Cariyno said...

jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.