Monday, 19 November 2012

Online shop for fashionista #1. Low price for gorgeous dress!

 Hey you girls. If sekarang korang tgh tercari-cari shop yg jual apparels and accessories yg look more to korean style, korang boleh singgah kat Mira Kawaii Shop. For girls yg takde blog account, no worries, sebab online shop ni ada facebook page, Facebook page - MiraKawaii Shop. Owner serious friendly and this shop for sure can be trusted. 


For those yg mmg updated ngn fashion, korang boleh dapat peplum, top & pants yg sangat-sangat kiut miut and kalau pakai sure korg nampak style la. 

Pasal price?. Tak perlu nak risau sgt sebab all the prices stated were very affordable. Even korang budak sekolah lagi pun mampu beli. SERIOUSLY!. Bagi girls yg suka free items, shop ni selalu buat giveaway, so rajin-rajinla following up shop ni okay! 

-FYI!. 80% of my dresses were bought from this shop.Tak tipu. (_)-
♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥



2 comments:

mira said...

wwuwuuw <3 <3
tq bestie <3

sheera aya said...

hee. u r wc :) td tgk peplum cntik2 sgt. tgh hot kn skrg peplum tu.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.