Monday, 26 November 2012

Pencarian 20 Blogger Bertuah By YANA

Assalamualaikum w.b.t. Entry kali ni lain sikit, sebab untuk pertama kalinya aya join something cute mcm ni since aya ni busy ( malas sebenarnya), memang aya tak pernah ambil tau pasal segmen2 mcm ni. Tapi, disebabkan si comel kiut Eza Ezara tag aya kat entry dia, so aya pun join sekali. Heehe. Tak rugi pape pun kan. Korang pun boleh join juga. YANA yg buat segmen ni tak marah pun. Dia lagi suka tau. ( ‿♥)


3 blogger yg menjadi kesayangan aya:

p/s aya ni jenis tak bertuah, so doakan aya bertuah la kali ni ye. Thank you korang!.

3 comments:

hanani fiee said...

hai aya.. tq sbb tag ;D
tapikan mana link blogger yg buat contest ni ? hee

sheera aya said...

ade.aya baru letak.haha.

beloGIsam said...

salam kenal,, dari segmen yang sama

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.