Tuesday, 27 November 2012

Status Glitterati dari Nuffnang!.

Alhamdulillah Alhamdulillah.

Alhamdulillah tu lah perkataan pertama terkeluar dari mulut aya bila tengok status Non-Glitterati aya dah bertukar jadi Glitterati. Actually masa bukak Nuffnang, aya cuma nak tengok kot kot earning aya naik je. Walaupun tak naik, tapi ada kejutan lain untuk aya dan dengan itu aya tersangatla happy, sangat-sangat happy tau sebab now aya da naik pangkat jadi Glitterati member kat Nuffnang. YEAY!. Untuk pengetahuan korang, aya baru seminggu buat Nuffnang ni. Tu yg macam excited sangat. Tapi bagi senior senior Nuffnang,  diorang tak heran dah pasal benda-benda ni. Earning pun dah beribu kan. (✿◠‿◠)

Apa yg specialnya kalau dapat status Glitterati atau dengan nama lainnya Exclusive Member, korang boleh baca kt bawah ni:
  1. Akan mendapat 20%-40% lebih daripada non-exclusive nuffnanger.
  2. Member Glitterati akan didahulukan pembayaran dulu jikalau terdapat masalah pada pembayaran blogger untuk campaign anda.
  3. Advertorials hanya layak untuk Glitterati buat masa sekarang.
  4. 70% event atau freebies layak diperuntukkan untuk member Glitterati, tidak kira event, free ticket for premiere screening etc.
  5. Hadiah contest2 anjuran Nuffnang akan diberikan 70% kepada pemenang di mana beliau adalah member Glitterati dan another 30% akan diberikan pada non-exclusive. Jadi, semakin tebal peluang anda jika menjadi member Glitterati.
  6. Member Glitterati akan diberikan sebuah alat (innit) yang boleh menambah perkhidmatan tambahan ke mana-mana sahaja Nuffnang blog.
Credit to Nurul Hanis

So, sesiapa yg tak dapat lagi tu, berusahalah. Senang je, jangan letak iklan dari competitor Nuffnang macam Heartbeat, Advertlets, Innity, dan lain-lain. Kalau churpchurp tu takpe sebab under syarikat yg sama. Okay, Selamat Maju Jaya.

p/s Bagi sesiapa yg dah dapat status Glitterati, korang kena jaga baik-baik dengan mengikut syarat yg ditetapkan supaya status tu tak ditarik balik.

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

best la hehe..

sheera aya said...

ala.malu la zoey baca. (✿◠‿◠)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.