Friday, 4 January 2013

Artikel aya jadi pilihan BUSUK.ORG.

Hey korang. Tadi aya bukak blog, aya macam pelik kenapa banyak pulak pageview aya hari ni. Sebab selalunya kalau aya tak buat pape, *dalam waktu camni pageview aya below 100, tapi tadi dah mencapai sebanyak 400 pageview. Then aya pergilah tengok referral kat nuffnang, then i found out yg top referral tu daripada busuk.org. Rupa-rupanya, kan kan, ^_^ --> salah satu artikel aya iaitu 6 Tips Cantik yang Salah menjadi pilihan busuk. Alhamdulillah. Ternyata angan-angan aya menjadi kenyataan. Hehe. Terima kasih "busuk.org". Kalau korang nak naikkan trafik blog korang, ping la kat http://busuk.org/ping/. Aya memang rekomen. :)


Selain itu, artikel aya Cara Menaikkan Trafik Blog Paling Mudah pun mendapat sambutan yg superb dari pembaca busuk. Alhamdulillah. Ini membuatkan aya semangat balik nak tulis artikel yang berkualiti lagi selepas ni.

Nak baca lagi tips aya yg lain kat SINI. :)

8 comments:

Lissa LaLissa said...

waah~ tahniah., ^^

afifudinsohaini said...

oouh..tu artikel blog ni ke..baru bukak busuk tadi.memamng ade nampak tadi..hehe

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah aya :D

Atifah Zulkifle said...

wahh! tahniah ;)

Sheera Aya said...

@Lissa LaLissa thank you lissa.hee :)

Sheera Aya said...

@afifudinsohaini ade nampak ye?. hee. :D

Sheera Aya said...

@Nurmujahidah Ismail thanks muja. muja lagi hebat ^_^

Sheera Aya said...

@Atifah Zulkifle thank you ^_^

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.