Wednesday, 30 January 2013

Domain dot my dah kembali pulih.

Assalamualaikum w.b.t. Bagi pengguna domain dot my yang berduka cita sebab domain bermasalah sebelum ni, korang boleh kembali ceria sebab rasanya domain .my dah okay dah. Tadi aya ternampak dari blog paly.my post pasal domain.my macam dah okay. So, aya cubalah bertukar balik dari blogspot.com ke domain.my then try view. Taddaaa.. Memang takde masalah dah nak view. Tadi pun aya dah suruh kawan aya tolong view blog aya, dia cakap dah okay dah. All the best for you all juga ye.


10 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

o... patutle ada yg dh ok... tp rmi lg le yg tak leh view bl akak try view. Mybe baikpulih scr berperingkat kot... Anyway, thanks for the info :)

xila dot said...

mcm mana tukar setting balik? hehe

Sheera Aya said...

@xila dot pergi kat setting, basic, publishing address, add custom domain, advance setting dan letak domain.my kat box tu dan save. jgn lupa tick redirect address tu :). sama je buat macam dulu cuma tak pyh dah masukkan code2 pelik mcm dulu,hee.

Sheera Aya said...

@Ieta Mat Sa'ad kak ieta. mungkin la kot. alhamdulillah aya punya cepat je boleh view :)

Hanida Moss said...

kesian korang kan.. nasib dah helok :p

Nieyxzha Hassan said...

Yeay..finally kan..tapi nieza tetap pakai dot com pasni

Sheera Aya said...

@Nieyxzha Hassan nieza pakai dot com berapa kena byr setahun?

Paly said...

hehehe...msti frust tak leh bukak kan? haha

jaakechik said...

baguslah kalau dah kembali ok... jaa tumpang hepyy... hihi.. hepy2 blogging ya...

Ieta Mat Sa'ad said...

memang readers bleh view smula tp... bila ubah layout / anything gajet, lps save, nak View blog still error mcm dlm entri akak yg ni http://www.ieta.my/2013/01/ber-dot-my-semula.html. dh htr email kpd Asia host tp still mcmtu jugak. tak tau dah nak buat camana lagi. Mcm nk bertukar ke blogspot.com je balik smula. Tp, .my ni best, loadingnya laju

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.