Monday, 7 January 2013

Latest Update Top Referral New Year Giveaway by Sheera Aya

Hey korang. Sedar tak sedar, lagi lebih kurang 5 hari je GA aya ni nak berakhir. Rasa macam cepat sangat masa berlalu. Disebabkan aya agak rajin hari ni, so aya nak update latest top-referral yg hebat dan sememangnya hebat yang menyumbang trafik ke GA aya.


Dua dua ni yang aya perasan, diorang guna different method untuk buat orang click banner GA aya tu. Nak tahu, terjah blog dua gadis comel tu. :) Bagi yang lain, korang pun ada peluang lagi sebab masih ada masa nak rebut hadiah untuk Top Referral. :)
Kepada yg belum join, silakan join. Click SINI.

3 comments:

kartikel.com said...

eh kartikel.com tak boleh ke? haha

Sheera Aya said...

@kartikel.com haha.sorry. kalau nak jd top referral, kena join GA aya. hihi. btw, well done kartikel sebab hebat jugak bagi trafik. ^_^

Atifah Zulkifle said...

alhamdulillah. syukur sangat. thanks kak aya ;) Atifah akan berusaha lebih lagi untuk naikkan traffic blog ni. insyallah ;)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.