Monday, 14 January 2013

Senarai Pemenang New Year Giveaway by Sheera Aya

Hey dan Assalamualaikum w.b.t. Mesti korang dah tak sabar kan nak tahu siapa 7 pemenang bertuah yg dapat aksesori dari Mira Kawaii Shop? Sebelum tu, aya nak ucapkan thanks kepada Mira Kawaii Shop kerana sudi sponsor banyak hadiah untuk pemenang giveaway aya. ^_^. Jom tengok bawah nak tahu pemenang yg awesome dan bertuah:



Top referral:
Necklace dari Mira Kawaii Shop + Shawl Pashmina dari Sheera Aya + Bloglist setahun
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
Entry ter"Awesome":
Belt dari Mira Kawaii Shop + Bloglist setahun
http://miss-whateverlah.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
Tag terbanyak:
Belt dari Mira Kawaii Shop + Bloglist setahun
http://diariaida.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html (1126 tags)
Komen terbanyak:
Belt dari Mira Kawaii Shop + Bloglist setahun
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html (176 komen)
3 Peserta bertuah :
Accessories/ Belt dari Mira Kawaii Shop+ Bloglist setahun
Sila check no bertuah anda di SINI:41, 81, 82

 

Saguhati
Blog Review (dipilih berdasarkan pemenang tempat kedua bagi setiap kategori di atas)

1. Top Referral - 2nd

2. Entry terawesome - 2nd
3. Tag Terbanyak - 2nd (1007 tags)

4. Komen Terbanyak - 2nd (119 komen)
Peserta Pilihan
Bloglist Setahun (dipilih kerana entry mencuit hati aya)

10 peserta terawal: Bloglist setahun *
10. Penyertaan dibatalkan atas permintaan beliau. 
Bagi yang dibloglist, aya dah masukkan semua dalam bloglist aya. Untuk pengetahuan korang, korang lah blogger pertama yg tersenarai dalam bloglist aya. Sebelum ni aya takde bloglist. Rasa bertuah tak? Hee ^_^

Bagi yang menang hadiah, sila pm details (nama penuh, alamat, contact no, menang kategori apa dan link entry) di fb aya. https://www.facebook.com/sheeraya. Bagi yg takde fb, email aya kat sheeraaya@gmail.com. Aya akan pos secepat yg mungkin selepas semua pemenang bagi details :)

Last but not least, terima kasih sebab sudi join Giveaway aya. Lepas ni mungkin aya akan buat Giveaway lagi dengan hadiah yang lebih menarik sebab kakak aya baru bukak online shop. Nanti boleh mintak dia sponsor. Nak mintak tolong korang like ONLINE SHOP my sis ye. 

10 comments:

Nur Nabilah Zahari said...

Alhamdulillah. dapat hadiah peserta bertuah. #82

A SY said...

Kak Aya, saya dah PM.
Thank you tau kak Aya for the GA, love you double triple muah muah <3

http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

A SY said...

Ehh kak Aya, mesej fb tak boleh hantar, unable to send message.
So saya dah hantar info yg kak Aya mintak through gmail.
Thank you sekali lagi kak Aya :)

fazdlie said...

Tahniah kepada para pemenang.. ramai gak yang dapat hadiah ye... next saya plak if ada contest lagi.. huhuhu..

Nurul Ain Atikah said...

tak ade rezeki la kat sini takpe lah. :D

FATINHAZWANI said...

takde rezeki :( taniah semua pemenang.

Miss Sha said...

alhamdulillah...^^
kak Aya,,saye dah siap pm akak...
^^

Sheera Aya said...

@Miss Sha dear pm sis kat mana ye? tak dpt pun. try resend kat email sis. sheeraaya@gmail.com :)

Miss Sha said...

@Sheera Aya
erk,,ok2...^^

StrawBerry Cynta Syasya said...

tahniah pada pemenang :)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.