Monday, 14 January 2013

Buat duit dengan Gush Ad. Earning masyuk!


Hey korang. Aya nak kongsi sikit cara lain untuk dapat earning selain nuffnang, says, churp churp dan sebagainya. Memang sangat senang, dan earning pun tinggi. Paling kurang korang dapat 48sen untuk 1 share/complete task kat bahagian "Participate & earn". Bila korang share/complete task, korang akan terus dapat earning, tak payah tunggu orang klik link iklan korang tu. Best sangat kan? Aya pun baru join tadi dah dapat banyak jugak la.

Nak register klik SINI

4 comments:

firah zafirah said...

tak de pun bahagian sharenye... hummm...

Sheera Aya said...

@firah zafirah dear, tengok kat sini http://fesbukblog.blogspot.com/2012/12/tutorial-daftar-gush-ad.html

Nurul Ain said...

wah..mcm best je..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

fazdlie said...

Wah... menarik ni! Mesti company besar sebab boleh bagi duit kat customer walaupun x perlu advertise apa-apa kat blog kita.. ke??

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.