Tuesday, 1 January 2013

Seperti tak bersedia untuk tahun baru.



Hai korang. Tadi aya tengok ramai update pasal new year. Ramai yg listkan wish diorang untuk tahun 2013. Masing masing ada azam sendiri kan. Bagi yang SPM tu, all the best untuk korang. Bagi yang lain, aya doakan yg baik baik untuk korang. Tapi kan, aya macam tak bersedia nak melangkah ke tahun baru. Tadi pun aya tanya mama, "Mama, betul ke esok dah 1 January?". Serius rasa macam cepatnya masa berlalu. Sedar tak sedar aya dah officially degree holder dan sekarang tunggu posting. Tahun baru, alam baru. Dulu bergelar students, tahun ni bergelar cikgu. In Sha Allah. Kalau pergi raya pun tak dapat duit raya dah. Cuma harapan aya, tahun ni lebih 1000000000M kali ganda lebih baik dari sebelumnya. 

Last but not least, Selamat Tahun Baru korang! Kalendar atas tu hadiah untuk korang. Hee

3 comments:

cikLeaa said...

happy new year Aya! (:

Siti Faizah Raini said...

SALAM 2013 aya^-^
eee..cutenya calender aya

zulhilmi tempoyak said...

selamat tahun ini. heheh

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.