Friday, 25 January 2013

Review: Bloggers yang Rajin


Hey korang. For the first time aya review blog orang. So, aya akan review berdasarkan apa yg aya nampak dan rasa.* bukan rasa guna lidah :P

Header cantik, colour combination pun nice. Pink and grey memang sepadan bila berdua! 
Blog pulak loading boleh tahan, tak lembab sangat. Template cantik, font size pun okay.
Owner nampaknya memang rajin join GA. Bukan setakat tu, dia ada buat GA dia sendiri. Tapi dah lepas dah. Tak sempat nak join. :)
Masuk je blog dia ni terus terpampang header yg tertulis nama owner blog ni. So tak payah susah-susah nak tanya nama lagi. Header sangat simple, blog pun simple. Simple takpe asalkan kemas. Tak macam blog aya, macam agak serabut. Nak kemas tapi takde masa. Hee. Penulisan pun santai je, dia tulis apa yg dia nak tulis.  Aya rasa owner ni memang anti rasuah. Nak tahu kenapa pergi jenguk blog beliau. :)
Sleain tu, beliau juga ada buat GA, so korang join lah. Due date: 29/1/13. 
Sekali lagi, pasal header. Kiut teramat. Aya sangat-sangat suka. Dia designer header kot. Kot la. Cer korang pegi jenguk blog dia. Mana tahu blog dapat header awesome macam ni. Hee. Tadi aya baru perasan dia menang Fivers Hijabers GA untuk tag terbanyak. Tahniah :)
Buka je blog, teruja tengok girls kat header tu. Owner blog Kisah Syasya ke? Cantik sangat. Template di edit sendiri 100% oleh Syasya. Memang rajin. Aya lebih suka ambil freebies je, dan ubah sikit2. Content blog pula lebih kepada GA dan personal matter.

Actually, blogger di atas ialah pemenang tempat kedua setiap kategori dalam New Year Giveaway by Sheera Aya. Akhirnya sempat juga aya tunaikan janji untuk buat review blog pemenang. Sorry kalau too simple sebab aya sekarang busy sangat handle online business. Sobs.

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

7 comments:

Cik Zara said...

rajinnya.. hihi.. tahniah pada yang kena review.. :)

agokdoh said...

singgah di sini

diana said...

sesekali baca blog adik2 ni seronok jugak..:)

Budak Nakal said...

singgah sini dan salam kenal dari Budak Nakal<<kenal tak??x kenal kot hihihi

Mohd Fauzrin said...

anda sudah di tag... gud luck .. :)

http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

QasehnyaRania said...

tahniah pada yg kena review :D

Firdaus Sazali said...

Bez nya klo dpt di riview gak kt cni..hehe

blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.