Sunday, 13 January 2013

TAMAT: New Year Giveaway by Sheera Aya

Click banner for GA's details

Hai korang. Dengan ini, secara rasminya aya tutup New Giveaway by Sheera Aya. Thanks kat semua peserta sebab sudi join GA pertama aya yg berlangsung selama 3 minggu.
Bermula malam ni, aya start blogwalking semua peserta yg seramai 122 orang untuk mencari entry yg paling banyak KOMEN, TAG dan TERAWESOME. Sambil tu, kalau internet tak slow, boleh la aya follow blog korang sekali. Bagi aya masa 2 hari untuk settlekan pemenang untuk GA aya ni. Harap semua sabar menunggu. ^_^

Senarai pemenang? In pogress :)

p/s untuk pemenang bertuah, sempat lagi kalau korang nak doa banyak-banyak, semoga korang bertuah :)

6 comments:

Lissa LaLissa said...

waa,, x sabar nk tau pemenang nii.. hehe ^^

reerynn said...

..sabar menunggu..

Sheera Aya said...

kalau internet laju, boleh la aya umum awal sikit. aya pun tak sabar nak tahu siapa yg menang. hee. tak sabar nak pos hadiah jugak. ^_^

StrawBerry Cynta Syasya said...

tak sabar pulak nak tunggu pemenang tuh..sapa lah yg bertuah..wah akak aya...tak sabar ek nk post hadiah...

Atifah Zulkifle said...

Wahh, tak sabar rasanya. Huhu ^^

fazdlie said...

Siapa yang menang?? Nak tahu jugak ni.... Menarik hadiahnye..

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.