Saturday, 29 December 2012

Online shop serious murah! Wajib tengok.

Click banner to enter to Online Shop
malaysia, online, shop, murah,kuantan, jual, peplum, dress,

Sambil tu tolong like page ni ye. Tolong menolong kan amalan mulia ^_^
Hey. Siapa kat sini suka sesangat bershopping online? Senang, tak payah keluar berpanas-panasan dan jimat tenaga. Bukan setakat tu je, jimat duit korang jugak tau. Aya dah shopping 2 3 kali kat sini. Hee. Best sangat. Jom lah try shop kat sini jugak. ^_^!

About Ajimieta Shop:
1. Free shipping for customer dari Semenanjung Malaysia.
2. Menjual pakaian untuk wanita trend terkini dengan harga yang murah.
3. Kualiti kain yang setanding dengan pasaran luar.
4. Mesra pelanggan.
5. Boleh dipercayai sesuai dengan mottonya "Your Trust is Our Priority"


Jom intai koleksi Ajimieta Shop (✿ ♥‿♥):


Women:
1. Peplum 
2. Top & Dress
Kids:
1. Long Sleeve Set
2. Dress
3Jumper

20 comments:

Fareeha Ahmad said...

baru je post entry pasal on9 shopping nih...hehehe..mmg murah ..^__^http://yangfareeha.blogspot.com/2012/12/yesaya-shopaholics.html

Cik Mun said...

nnti mun terjah ye..hehe

Hanna Nabiella said...

cantek, tapi hanna xtaw nak pakay pergi mane if beli. haha xD

Nurmujahidah Ismail said...

rasa nak peplum sebijik,, hehe

Pelengkap Rusuk Kiri said...

waaa..syoknye ! :)

Princess Syazliyana said...

wow kena terjah ni :)

Sheera Aya said...

@Fareeha Ahmad aya mmg suka shopping online. bagus entry tu :)

Sheera Aya said...

@Cik Mun terjah jgn tak terjah. hee

Sheera Aya said...

@Hanna Nabiella hanna cantik, pakai baju tu konpem meletop!> hee. boleh pakai buat g function kot.

Sheera Aya said...

@Nurmujahidah Ismail aya pun nak peplum tu jugak. cantik!

Sheera Aya said...

@Pelengkap Rusuk Kiri syok la kan sebab banyak yg cantik dan murah!

Sheera Aya said...

@Princess Syazliyana terjah jom join aya. hee

Atifah Zulkifle said...

Haah murah gila. Geram tgk. Dahlah comel comel. Nanti dapat duit, boleh borong XD haha

Hanida Moss said...

Should go and try! Saye pun kaki on9 shopping :D

Sheera Aya said...

@Atifah Zulkifle yeay. nanti dah ada duit boleh la shop sini kan. skrg dia tgh buat promotin. beli 4 items ( boleh campur2) ,dpt free postage :)

Sheera Aya said...

@Hanida Moss sama la ngn aya. aya dah beli satu dress, satu beg dan satu blazer kat situ. hee.

zulhilmi tempoyak said...

sheera nmpk comel la... blanje satu. heheheh

Sharinginfoz said...

Mcm2 ada ya

Mrs Violet said...

MV dah reply komen kat entry ni

http://mvlittlebloggietaggie999.blogspot.com/2013/01/packing-hadiah-untuk-fivers-hijabis-ga.html

(:

Mrs Violet said...

Dah reply dah komen awak yg ke 2

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.