Saturday, 22 December 2012

22th Birthday GiveAway

Klik banner nak join ^_^
ya ampun, anis athia ni sangat cantik. aya tengok pun boleh terpukau. hehe. Btw, jom join GA beliau. 
Hadiah ape anis nak bagi kat korang???
  • Victoria Secret Love Spell perfume original
  • Beg
  • Tudung bawal rainbow pastel colour
  • Flower crinkle shawl
  • Fishtail skirt mint
  • Hadiah misteri (top referral)
  • 12 blog akan dipilih untuk dimasukkan dalam bloglist anis
Bila total up, akan ade 22 hadiah/pemenang
Ramai tuh!
Tapi yang penting, semua orang yang join giveaway ni dapat 22% off untuk barangan yang dijual di Thianis Fashion Lab (from 22 December 2012 till 22 February 2013)


6 comments:

Anis Athia said...

terima kasih sudi join giveaway anis.. akak aya pun cun melecun anis tengok :)

Jom baca entry terbaru anis mengenai sesi casting buat kali kedua di red house talent :

http://www.anisempoi.com/2012/12/second-call-for-casting.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

kisah si dairy said...

dari segmen same..follow sni
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Saya Wann said...

Salam..Wann datang dari Giveaway yang sama..Semoga Berjaya ya :)

>> 22th Birthday GiveAway <<

Adiba™ said...

Good luck,dear. Nak gift lebih x. Join sini
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome.html
- http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway_12.html

Byak lak hihihi..peace ≧◠◡◠≦✌

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.