Wednesday, 19 December 2012

Alhamdulillah dah bertukar domain.my ^_^

Assalamualaikum w.b.t.  Selepas tak dapat tidur malam pikir kenapa tak boleh view, kenapa tak boleh, menyesal la tukar, isk, akhirnya sekarang blog aya dah sihat. Bukan setakat sihat, tapi dah bertukar domain. ^_^. Tengok kat url nak tau. Meh sambung blogwalking kat blog aya eh. Btw, di sini aya ingin mengambil kesempatan to say congratulation to my lil sis for 7a's PMR.

p/s Sesiapa yg berminat nak tukar jugak, boleh pm aya. Aya too excited sampai rasa tak"drop" link2 tu semua. If ada yg bertanya, baru aya bgtau sebab rasanya ramai dah yg tau pasal ni kan. Kan kan? ^_^

4 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Wah dah tukar...nieza belom lagi..tunggu ga habis dulu la..

Sheera Aya said...

@Nieyxzha Hassan nieza join ye ga tu?. aya tak join pun, terus direct kat blog innanie :)

Qaseh Farra said...

QF punya tak tukar punss.. =(

Sheera Aya said...

@Qaseh Farra farra nak aya tlg ke?.boleh je :)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.