Friday, 7 December 2012

Girls suka yang mana?

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

Disebabkan aya sangat suka kasut dan suka shops kasut dan yang bila jalan kat shopping mall macam orang tak tentu arah bila masuk kedai kasut, So, dengan itu aya nak kongsikan dgn you girls 5 JENIS HIGH HEELS yg perlu korang tahu. *kot kot nanti seller tu tnya korang nak kasut jenis apa takdela tergagap nak jawab kan. (✿◠‿◠)

1. Peep toes : Heels yang ada lubang kecil di depan. Yang boleh nampak ibu jari tu. Seksi. Hiks.
jenis jenis, kasut, tinggi
2. Pumps: Heels yang tutup depan dan belakang. Kasut jenis ni sesuai la untuk yg korporat nak pergi keje kan sebab lebih formal.
3. Platform Shoes: Nama pun platform, tengok tapak kasut ni, tebal dan tinggi. Kalau pakai konpem ramai mata yang memandang. Tengah IN kot yang ni. Gojes!.

4. Mary Jane: Heels yg ada tali kat tengah atau kat pergelangan kaki *favorite yg ni sebab nampak innocent je bila pakai. Hiks.
mary janemary jane

5. Mules: Heels yang hanya menutup depan tanpa ada bahagian belakang. * kurang minat sebab macam tak full support je bila pakai. Tapi pakai Mules ni takdelah masalah melecet kat belakang kan. Hee. 
mules shoes

Yang mana satu pilihan anda?. Jom kongsi. (✿◠‿◠)
♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥


22 comments:

Aimi Syafiqah said...

kita suka yang first, tapiii, da bersara pakai heel. ada org tu tak bagi pakai ==''

hee :)

Farra Izzaty said...

suka ! Tapi tak pernah beli sampai macam tu sekali .. Almaklumlah ~ masih form 3 . Tak sesuai pakai .. Kalau saya pakai nampak macam ostrich pulak O.o

Xxxsophiacoolgrey said...

suka yg first dan yg no 3 tu..

Sheera Aya said...

farra: ala, kalau yg comel mcm farra pakai tak nmpk mcm ostrich pun.. btw, sis pun tak pakai sgt heels sbb tak expert lagi. :)

Sheera Aya said...

sophia: 1 & 3 mmg cantik.. :)

Sheera Aya said...

@Aimi Syafiqahboyfie tak bagi pakai lettew. sama la kita. sebab nnt kalau pakai terlebih tinggi dari dia. hee

nur anis said...

1 dan 3..favourite!

Sheera Aya said...

@nur anis sama dgn sophia la :)

cik mun said...

xbole pkai ksut tinggi..ad sakit blkang..kuikui

cik chocomint said...

choco gila wedges! :P

Sheera Aya said...

@cik mun hee.aya pun pakai setahun 2 kali je kot. :)

sabree hussin said...

macam-macam jenis and macam-macam nama rupenya kasut untuk girls ni

kitatauke said...

gile tinggi tumit kasut tu..nasib baik zaman dl xde org reka kasut mcm ni utk lelaki..kalau x...haru...

Sheera Aya said...

@sabree hussin tu la. lelaki pun ken atau sbnrnye. kot kot dpt gf yg suka heels kan. heeee

Sheera Aya said...

@kitatauke kasut lelaki skrg pun dah ade yg bertumit agak tinggi kan.. cuma tak la setinggi heels ni :)

Schu haDa said...

tak suka pakai heels.. wekk ..haha :D

azifah yazid said...

suka semua hehehehe

done follow :)

Sheera Aya said...

@Schu haDa dia dah tinggi kot. tak pyh pakai heels kan.hee

Sheera Aya said...

@azifah yazid suka heels la ni. thank you yang

zila manaf said...

kita pakai flat je...sbb xyakin lah huhu

Sheera Aya said...

@zila manaf tu la.pakai heels ni kena yakin. ala, aya pun selalu pakai flat je pegi mna2. senang.

Dunia Wilma said...

Wilma tak berapa minat pakai kasut tinggi ^_^
Tapi, still pakai #3 dan #5 time pergi kerja...

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.