Saturday, 22 December 2012

FIVERS HIJABIS GIVEAWAY BY MV

Click banner to join. Due: 23/1/2012
Di tag: 

Cara Pemilihan Pemenang :-
Top Referral
Random.org / Cabutan tangan
25 Peserta terawal
Tag paling banyak
Entry menarik + kreatif

Syarat senang ya ampun. Just follow blog dia and twitter je. Tak payah follow sponsor bagai.
Hadiah? Superb! Aya nak paste kat sini tapi banyak sgt. So, korang tengok lah SINI.

Masa mula2 aya tengok title segmen ni ingatkan segmen kena letak gmbar pakai hijab ke ape , rupanya, ada cerita tau di sebalik nama segmen ni. Bukan saje-saje buat. Serius kreatif MV ni create nama. Nak tau cerita di sebalik nama, baca je bawah ni, aya dah baik hati tolong copykan kat sini. Hee:
Laman Maklumat :-
Kenapa GA ni diberi nama Fivers Hijabis Giveaway by MV? Nama Fivers diberikan kerana GA ini mempunyai 5 syarat yg perlu korang patuhi. *tengok kt atas tu*. Nama Hijabis pula bersempena dengan hadia GA ni sendiri. Cuba korang tengok kt bahagian senarai hadiah, kebanyakan hadiah yg ditawarkan ialah tudung kan. Maka, terhasil lah Fivers Hijabis Giveaway by MV.


8 comments:

nor aishah said...

terima kasih tag sye =)

Mrs Violet said...

letak dekat mana-mana pun tidak apa link itu :>

Mrs Violet said...

Tq sudi join GA ni.
Ada penambahan syarat :-
Tolong follow blog ini ye-

http://sayacikamal.blogspot.com/

Cik Amal sudi sponsor Topup RM 5(x2) *jangan risau, cik amal sorang je sponsor GA ni. Tak akan ada sponsor lain dah* Thank you (:

Suue said...

Assalamualaikom and holla! Sue datang dr GA sama and followed. Nak follow tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

Nak join contest menarik? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak happykan birthday girl tak? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah awesome? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Ok, ni last ek? Jom asah bakat terpendam? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai! :*

IeZwa RazK said...

Ditag http://storymoryofqv11.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

Jom join

Mrs Violet said...

Hye, MV datang melawat peserta. Tq for joining this giveaway. Good Luck !! (:

Mrs Violet said...

Salam, awk merupakan 40 peserta terawal. Sila emailkan nama, alamat, no telefon dan link entry untuk proses pengeposan kalendar

Jemput la join GA terbaru dari MV. Fivers Hijabis GA II. (:
http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

kekapas berceloteh said...

done follow #

datang dari segmen y sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.