Monday, 17 December 2012

Tips Urut Wajah Yang Comel

♥ Online shop serius murah! Top.Peplum.Dress semuanya RM29 je. Beli 3 percuma pos ♥

Tengok title entry aya, kenapa aya cakap comel? ^_^ Act, aya bukan refer wajah tu yang comel tapi tips tu yang comel. Sebabnya bila aya tengah baca tips ni kat majalah, aya jadi tergelak-gelak sebab bayangkan comelnya muka bila buat tips urut wajah ni. Hehe.

urut, wajah, muka, tips, cara, cara-cara, yang betul, berkesan, awet, muda. tegang

Nak tau caranye? Senang, dan tidak perlukan kepakaran, hanya amalkan pada waktu pagi dan malam: 

1. Mulakan dengan mengangkat kening setinggi yang boleh dan relakskan wajah. 

2. Buka mulut selebar yang boleh dan kemudian julurkan lidah anda seketika. 

3. Cubit dengan lembut sepenjang garis kening anda untuk membantu merangsang otot. 

4. Tepuk-tepuk lembut pipi menggunakan jari. 

Lihatlah hasilnya selepas beberapa kali amalkan tips tu. * aya pun tengah praktik ni. Kot kot boleh jadi cantik dan awet muda. :P 

p/s Dinasihatkan buat tips ni masa korang tengah keseorangan or else orang akan pelik pandang wajah korang ketika itu. Hee.


5 comments:

❤~Emma Abduh~❤ said...

hik hik..ingatkan entry y kenakan org td...sbb di arah utk menjulurkan lidah.. :p
nway folo u sis..if u dont mind folo mine also... :P

Sheera Aya said...

@❤~Emma Abduh~❤ haha, nampak kelakar kan. tapi mesti ada sebabnya dia suruh julurkan lidah tu. :) will follow you back. ty for reading.

elyna mirsada said...

mmg nmpk pelik,but why not try kn..hehe

Cinta hazanis said...

nice tips. patut la tuan blog comel.hiksss.

p/s:salam follow.:)

Sheera Aya said...

@Cinta hazanis hehe. tp agak pelik cara urut muka yg ni :)

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.