Friday, 14 December 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Assalamualaikum w.b.t. Disebabkan umur blog aya ni baru mencecah 3 minggu lebih, so, sangat layak la aya join segmen ni. Hee. Actually syarat utama ialah "Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang". Marilah join bersama-sama bagi sesiapa yang newbie macam aya. Rasa segan pulak sebab umur dah 23 tp baru buat blog. Hiks. Click Banner kalau nak join ye!. ^_^

Followers : 265




16 comments:

Shima Mazlan said...

hai dear .. dr segmen sama .. done follow u .. hit me back ..

http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Siti Faizah Raini said...

♥nak join juga lah^-^

yayamongekss said...

hi.. yaya dtg sini..done following you..=)

http://yayamongekss.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

nurulakmal said...

main folo-folo :)

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Sheera Aya said...

thank you all. aya dah follow kamu semua :)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 276 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

anismasrina said...

slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

cik farah said...

Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

secret of us said...

salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Wilma Shana said...

segment yg sama.. done follow awak.. salam perkenalan^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html#comment-form

ecah said...

salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..klik >>

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Soffiya said...

salam , drop here , follow me , i will follow you back :) http://maryamsoffiyah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Cik Lady :) said...

salam kenal senarai 10..
datang komen dan follow sini,
feel free to visit mine :)

Farah Annur said...

dari segmen sama..done follow sini.

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

aisyah humaira' said...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.