Friday, 21 December 2012

Segmen Cerita & Azam Saya by Shima Mazlan

Klik banner kalau nak join ^_^
Nampak tak byk sgt lips gojes gojes kat banner tu?. Tu bukan sebab nak menggoda orang ke apa ye, tu sebab segmen ni ajak korang cerita pasal azam korang untuk tahun 2013 dan tercapai ke tak azam korang yg 2012 punye. 

So, ehem, meh aya start cerita. Azam aya untuk 2012 dulu ye. 
1. Nak dapat 4.0 untuk last semester. *tercapai siap dapat anugerah Hadiah Buku Philip Harris untuk Convocation UM 2012. Alhamdulillah
2. Nak beli kereta * tak tercapai lagi sebab takde duit. Huks.
3. Nak ada kedai online sendiri * tak tercapai jugak sebab tak berani nak berbisnes sebenarnya
4. Nak belanja mama dan abah pergi jalan-jalan * tak tercapai sebab takde rezeki lagi. Tahun depan maybe.
5. Nak kekal bersama dengan orang yg dicintai * tercapai dengan jayanya. Alhamdulillah. Eh, tercapai tu bukan dah kawen tau, sebab kami masih in a relationship dan bahagia * takde gaduh-gaduh

Dengan ini 2013, In Shaa Allah:, saya Sheera Aya akan berusaha untuk mencapai azam-azam tersebut:
1. Bahagiakan kedua ibu bapa dengan hasil titik peluh sendiri sebab aya akan start kerja tahun depan.
2. Akan terima seadanya aya dapat posting ke mana *aya graduan pendidikan
3. Nak beli TV LCD paling besar supaya mama happy dapat tengok bola sepuasnya.
4. Nak menjadi lebih baik dari semua aspek *nak jadi penghuni syurga :)
5. Nak beli kereta yg tak kesampaian * ford fiesta mungkin.
6. Nak bertunang boleh?. Huhu. ^_^

Shima suruh letak gambar cun, gambar comot boleh tak?. Hee.

6 comments:

faY said...

gud luck!

Sheera Aya said...

@faY thanks dear :)

❤~Emma Abduh~❤ said...

sis mmg comel..hihi...gud luck dgn azam baru.. :)

Sheera Aya said...

@❤~Emma Abduh~❤ hee. thank you :)

Nuril Husna Azman said...

wah2..gudluck ye..

Shima Mazlan said...

thanx cz sudi join segmen shima ni .. bagus jadi anak solehah .. n semoga berbahagia hingga akhir hayat azam yg menarik .. hihihi .. gudluck yer n jgn lupe promote ..

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.