Tuesday, 4 December 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum w.b.t. Bagi sesiapa yg tak tahu lagi, blogger Mia Liana tengah buat segmen follow dan blogwalking tau. So, korang korang yg belum join dan tengah rajin boleh la join aya sekali. :)
Jumlah followers sekarang : 42. 

Apa yg specialnya blog Mia Liana yg you girls kena tahu jugak, antaranya:
1. Baik hati sebab tolong buat banner free.
2. Rajin buat tutorial, memang banyak tutorial yg best dan senang ikut.
3. Kreatif update entry yg comel-comel
4. Rajin join segmen, maknanya tak sombong la kan. 
5. Tengah proses mengenali ni, so nanti aya tambah lagi.  (✿◠‿◠)

 Smile...Smile... Smile...

29 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya sheera... sudi join segmen kak mia ni. dah check dan entri penyertaan lengkap.

Piepy said...

singgah dari segmen yg sma..
done follow! :)
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Sheera Aya said...

terima kasih kak mia sebab sudi check kan.hee... :)

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Zara Mazlan said...

bw here ... good luck =DD
follow kamu

Azimas Abdullah said...

kita singgah jenguk awak balik :)
http://cikazimasabdullah.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

Iena Gie said...

Salam kenal..dari segmen sama.. dah follow sini.. jemput follow kita pula (^__^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azira said...

dari segmen yg sama /
done follow u :))

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Dunia Wilma said...

Salam perkenalan...
Datang dari segmen yang sama...
Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower #176 ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

MeMe said...

Salam...kunjungan balas dr segmen same :) :) :)
http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

FaLya said...

membalas kunjungan dari segmen sama
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

done follow #183

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama and done follow you back :D

Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 2 hari je lagi!!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Follow sini.. #197

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mazri Khairil Mazri said...

hai awk..

sy singgah balas dr blog sy :)

follower ke 208..

tq :)

Nieyxzha Hassan said...

singgah :)

nunnaly said...

salam, sheera, i know u. btw, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

jemput singgah sambil minum tea secawan :)
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mysyah Holiday said...

datang dr segmen yang sama..
http://www.mysyah-holiday.com/

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Azwar Syuhada said...

Terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

h@n@ h@sl@n said...

Salam....Hana datang dari segmen yg sama dan dah follow...

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah sini..dri segmen sme..slm knalan..ada mase jom singgah blog sy ye.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

aynora nur said...

salam,
maaf lambat BW & follow.

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.